Q0. Ce reprezinta solutia My Digital Start?

Solutia My Digital Start este un pachet complet care poate si imbunatateste prezenta afacerii tale in mediul Online printr-un website profesional dar si prin adresele de e-mail personalizate, totul in mai putin de 30 de minute. Ai posibilitatea sa realizezi, sa salvezi si sa conlucrezi la documente de birou si continut multimedia fara a fi nevoit sa cumperi, instalezi sau folosesti licente de software pe dispozitivele tale. Beneficiezi de propriul sistem de stocare de fisiere in Cloud. Lucreaza mai usor, de oriunde si de pe oricare dispozitiv conectat la Internet.

Q1. Cum pot actualiza sau modifica noul meu website odata activat?

Noul tau site de prezentare sau magazin online utilizeaza platforma WordPress care iti ofera posibilitatea de a actualiza continutul fara a avea cunostinte tehnice. Dupa activarea serviciului, vei primi automat un e-mail cu datele utilizatorului cu drepturi de administrare si un link pentru a-ti reseta noua ta parola. Te rugam sa te asiguri ca pastrezi in siguranta aceste credentiale dar si ca permiti accesul la sectiunea de administrare numai persoanelor de incredere. Urmatorul link iti ofera informatii pentru a afla care sunt etapele principale in utilizarea platformei WordPress: https://wordpress.org/support/category/basic-usage/

Q2. Pot oferi acces catre altcineva pentru a avea grija de website-ul meu?

Da, poti furniza accesul tau unei persoane cu competente tehnice care sa iti administreze site-ul tau Online. Platforma de WordPress poate sa atribuie roluri utilizatorilor iar pentru a afla mai multe acceseaza linkul urmator: https://wordpress.org/support/article/roles-and-capabilities/

Q3. Pot modifica design si functionalitatile pe website meu?

Da, nu restrictionam aceste modificari. Poti profita de flexibilitatea si capacitatea maxima a platformei de WordPress. Ai libertatea de a instala, modifica sau sterge teme si pluginuri dupa nevoile website-ului tau.

Q4. Ce se intampla daca imi stric website-ul?

Este recomandat sa apelezi la cineva specializat pentru a face modificari functionale (instalare/dezinstalare module si pluginuri, actualizari si adaugari de modificari personalizate). Nu cunosti o asemenea persoana? Noi oferim pachete flexibile si competitive de asistenta tehnica specializata pe care le poti achizitiona fie in regim de suport One-Time sau suport recurent. Oricum, daca apare o problema tehnica te putem ajuta prin restaurarea unei stari anterioare a website-ului tau dintr-un backup existent. Solicita gratuit, prin deschiderea unui Ticket de pe Portalul Clientilor restaurarea unei copii de singura. Trebuie retinut faptul ca pastram un backup de rezerva pentru ultimile 30 de zile.

Q5. Cat dureaza pana website-ul meu este disponibil din momentul achizitiei?

Procesul de activare ale tuturor componentelor solutiei My Digital Start (website, e-mail, sistem, stocare cloud privat si solutie colaborativa) dureaza sub 30 de minute, in functie de incarcarea curenta. Dupa achizitie vei primi o notficare prin e-mail in care iti este confirmata finalizarea instalarii. Asemenea, o sa primesti o notificare cu privire de la platforma de WordPress in care este necesara activarea contului si a parolei de administrator.

Q6. Ce se intampla in cazul in care procesul de activare nu se finalizeaza?

In cazul in care apar probleme in procesul de activare a serviciilor tale, vei fi notificat prin e-mail ca a aparut o problema de natura tehnica, iar noi o sa indentificam cauza acestei probleme si te vom ajuta in finalizarea si activarea procesului de instalare.

Q7. Ce se intampla daca dupa activarea serviciului nu inteleg cum sa imi folosesc solutia achizitionata?

Pentru fiecare cont achizitionat oferim o ora gratuita, de consultanta tehnica de specialitate, ora in care te vom ajuta sa iti finalizezi procesul de instalare si iti vom oferi explicatiile necesare, aferente solutiei alese.

Q8. Cat de rapid o sa fiu contacat pentru ora gratuita de consultata tehnica specializata?

Contactele cu clientii solutiei My Digital Start sunt contactati in urmatoarele 24 de ore, ale zilelor lucratoare, din momentul achizitiei. Programul nostru de lucru este intre orele 9 AM – 6 PM, de Luni pana Vineri, UTC +3 (Bucharest).

Q9. Cum pot sa realizez plata serviciului achizitionat?

Plata serviciului se poate realiza prin intermediul platformei de plata PayPal sau a altor modalitati de plata disponibile in portalul de clienti, sub fluxul de ordering.

Q10. Cate adrese de e-mail pot sa adaug?

Iti poti adauga oricat de multe adrese de e-mail ai nevoie pentru afacerea ta.

Q11. Cum pot solicita mai mult spatiu de stocare pentru e-mail daca necesarul meu este mai mare de 10GB?

Poti achizitiona din timp mai mult spatiu de stocare din Portalul Clientilor. Dupa achizitie, noi iti vom ajuta valorile de stocare corespunzatoare contului domeniului tau. Este important sa intelegi ca spatiul pe mail poate doar sa fie marit, nu si micsorat, intrucat utilizarea e-mailului nu este volatila.

Q12. Cum pot solicita mai mult spatiu de stocare pentru sistemul de stocare fisiere si Cloud privat daca necesarul meu este mai mare de 20GB?

Poti achizitiona un spatiu de stocare mai mare din Portalul Clientilor. Dupa achizitie, noi iti vom ajusta valorile de stocare corespunzatoare contului domeniului tau.

Q13. Exista backup pentru e-mailurile mele?

Da. Realizam cate 1 backup saptamanal pentru e-mailurile tale. Pentru a restaura starea unui cont de e-mail dintr-un backup anterior este nevoie sa ridici in mod gratuit, un Ticket din Portalul Clientilor.

Q14. Exista backup pentru sistemul de stocare si fisiere cloud privat?

Da. Realizam cate 1 backup saptamanal pentru fisierele stocate pe solutia de private cloud. Pentru a restaura starea unui cont dintr-un backup anterior este nevoie sa ridici in mod gratuit, un Ticket din Portalul Clientilor.

Q15. Care este dimensiunea maxima de upload a fisierelor pe solutia de cloud privat?

Solutia de cloud privat permite incarcarea fisierelor de dimensiuni mari. Marimea maxima acceptata este de 10GB per fisier, desi nu recomandam se se uploadeze un fisier de o asemenea dimensiune prin intermediul browserului de web.

Q16. Ce tipuri de fisiere pot stoca in contul meu de pe cloud-ul privat?

Poti incarca oricare tip de fisiere in contul tau, dar de retinut este ca utilizatorul final este singurul responsabil pentru respectarea drepturilor de autor si partajarea acestor fisiere care implica sau nu un cadru ilegal. Pentru mai multe informatii, te rugam sa consulti Termenii si Conditiile serviciului oferit.

Q17. Cine are acces la datele mele?

Accesul la serviciu este disponibil numai in baza conturilor de utilizator si a parolelor comunicate in procesul de activare. Pentru mai multe informatii te rugam sa consulti Termenii si Conditiile dar si Politica de Confidentialitate.

Q18. Sunt datele mele stocate pe infrastructura voastra utilizate in oricare alt sens?

Nu utilizam, prelucram si nu oferim acces la datele utilizatorilor nostri, altfel decat prevazut in Termenii si Conditiile dar si Politica de Confidentialitate a serviciilor noastre.

Q19. Unde imi sunt stocate datele mele?

Datele tale sunt salvate si stocate in siguranta pe infrastructura noastra situata in centrul nostru de date privat, din orasul Bucuresti sau pe infrastructura privata, inchiriata in centerele de date importante din intreaga lume, in functie de locatia si tara in care te afli, astfel incat sa iti oferim o latenta cat mai mica in accesarea serviciilor tale.

Q20. Ce inseamna suport standard?

Suntem aici sa ne asiguram ca serviciile pe care le furnizam functioneaza fara probleme si sunt in parametrii promisi. Acest lucru inseamna ca ne asumam responsabilitatea pentru buna functionare a infrastructurii pe care sunt tinute datele si afacerea ta. Daca intampini probleme in utilizarea serviciilor tale, te rugam sa ne ridici un Ticket din Portalul de Clienti pentru echipa de Support si te vom contacta in identificarea si rezolvarea acestora.

Q21. Cum pot sa primesc plati online pe Magazinul meu Online?

In acest sens, iti oferim cateva optiuni preinstalte in integrarea cu procesatori de plati cum sunt PayPal, AmazonPay, 2Checkout, Stripe sau WePay, dar ai libertatea de a utiliza oricare alt procesator de plata care ofera asistenta si integrare cu platforma WooCommerce WordPress. De retinut este ca o integrarea cu un procesator de plata este o etapa mai complexa, etapa la care noi putem sa oferim asistenta tehnica.

Q22. Cat de sigura este platforma de website?

Securitatea este o problema importanta pentru noi. Pe langa protocoalele si procedurile de securitate standard utilizate la scara larga, implementate atat pe infrastructura fizica cat si aceea virtuala dar si in configurarea sistemului de e-mail, sau web-online, noi furnizam in instalarile de baza pentru WordPress pluginul Wordfence. In cazurile generale, acesta securizeaza cu succes platforma, dar nu putem sa ne asumam responsabilitatea pentru problemele de cod (buguri) sau malware care pot sa fie integrate in pluginurile utilizate de catre utilizatorul final. In cazul in care website-ul tau a fost tinta unor atacuri, te rugam sa ridici un Ticket la echipa de Support din Portalul Clientilor pentru a restaura siteul la o versiune anterioara. Asemenea te putem consulta cum poti sa preintampini atacuri viitoare.

Q23. Intampin probleme in utilizarea seviciului de e-mail. Ce pot face?

In primul rand, te rugam sa consulti sectiunea de Knowledge Base din Portalul Clientilor pentru a verifica daca utilizezi o setare gresita. Daca problema persista, te rugam sa ne ridici un Ticket din Portalul Clientilor, iar noi te vom contacta pentru a te ajuta sa rezolvi problema.

Q24. Cum pot sa prelungesc serviciul dupa achizitionare?

Iti oferim automat optiunea de prelungire a serviciului. Aceasta inseamna ca vei fi anuntat in timp util prin e-mailul de inregistrare inainte de data scadenta a serviciului. Notificarea contine o factura proforma pe care trebuie sa o achiti in timp util, iar serviciile tale o sa fie reinnoite automat. Este foarte important de retinut ca incetarea serviciului implica si stergerea datelor tale impreuna cu backupurile aferente de pe infrastructura noastra.

Q25. Ce se poate intampla daca nu imi prelungesc serviciul dupa perioada initiala de achizitie?

Ne-ar parea rau daca ai alege sa incetezi prelungirea serviciilor tale. Cu toate acestea dupa data de scandeta a facturii tale proforme, neachitata, nu avem decat optiunea sa iti incheiem serviciul si sterge datele aferente contului tau. Este foarte important de retinut ca incetarea serviciului implica si stergerea datelor tale impreuna cu backupurile aferente de pe infrastructura noastra.

Q25. Ce se intampla daca doresc sa imi schimb furnizorul de gazduire si doresc sa imi transfer website-ul si e-mail-urile mele?

Ne-ar parea rau sa aflam ca doresti sa iti muti afacerea ta online in alta parte decat My Digital Start. Acesta solutie este oferita in regim de tip SaaS (Software as a Service), prin urmare nu iti putem oferi fisisrele corespunzatoare website-ului tau. Te rugam sa verifici documentele de Acord General de Furnizare a Serviciului si Politica de Utilizare a Serviciului si ia decizia daca acest tip de solutie este potrivita nevoilor tale.

Q26. Ce se intampla daca renunta la solutie inainte perioadei contractate?

In acord cu prevederile legale referitoare la contractele la distanta, iti vom rambursa integral plata serviciilor daca cererea de reziliere este solicitata catre noi in primele 14 zile calendaristice de la activarea serviciului. Daca doresti sa incetezi serviciile dupa aceasta perioada, te rugam sa ne contactezi pentru gasirea unei solutii convenabile ambelor parti.

Q27. Cum pot solicita inchiderea contului?

Ne pare rau ca iti doresti sa inchei contul, dar iti respectam decizia. Poti ridica o cerere de reziliere sau anulare a serviciului din Portalul de Clienti.

Ai alte intrebari?
Trimite-ne un mesaj daca doresti mai multe informatii despre solutia My Digital Start.

Nu ai gasit inca ceea ce cauti? Contacteaza-ne ca sa iti oferim o solutie digitala personalizata care sa acopere nevoile tale.

Lasa-ne un mesaj