Gazduire Site de Prezentare sau un Magazin Online incepand de la 9.99€ / luna + TVA. Ai transfer gratuit pentru site si e-mail si primesti pana la 30% reducere folosind cupoanele de promotie!

Gazduire Site de Prezentare WP - 9.99€ / luna + TVA

Daca ai deja un Site de Prezentare care foloseste platforma WordPress, cu un design specific pentru afacerea ta si doresti sa il aduci pe solutia noastra, acesta este pachetul potrivit. Acest pachet realizeaza o instalare de tip Vanilla (stock) pe care fie o poti configura mai departe cu un nou design sau iti poti urca fisierele site-ului existent prin FTP si importa baza de date existenta. Bineinteles, ca o sa primesti aceleasi beneficii de care se bucura si ceilalti utilizatori ale pachetelor site-urilor de prezentare.

Gazduieste un Magazin Online - 19.99€ /luna + TVA

Daca ai deja un Magazin Online prin care iti vinzi produsele afacerii tale sau iti doresti o instalare Vanilla (stock) a platformei WordPress cu WooCommerce prin care sa iti poti personaliza singur design-ul magazinului impreuna cu celelalte addon-uri sau elemente, acesta este pachetul potrivit pentru tine. Dupa instalare primesti acces prin FTP dar si la baza de date pentru a iti transfera continutul in cazul in care doresti migrarea. Asemenea ca celorlalte pachete de Magazine Online, primesti toate benefiicile mentionate.

Foloseste urmatoarele Cupoane!

Mai jos, regasesti lista de cupoane specific pentru cele doua tipuri de instalari WP Vanilla Site de Prezentare sau WooC Vanilla Magazin Online

WP Vanilla Brand Site

 

  • MDSWPVM – 3 luni discount 100% pentru ciclul de facturare lunar
  • MDSWPVA – discount 20% pentru ciclul de facturare pe 1 an
  • MDSWPVB – discount 25% pentru ciclul de facturare pe 2 ani
  • MDSWPVT – discount 30% pentru ciclul de facturare pe 3 ani

WooC Vanilla E-Shop

 

  • MDSWCVM – 3 luni discount 100% pentru ciclul de facturare lunar
  • MDSWCVA –  discount 20% pentru ciclul de facturare pe 1 an
  • MDSWCVB – discount 25% pentru ciclul de facturare pe 2 ani
  • MDSWCVT – discount 30% pentru ciclul de facturare pe 3 ani

In doar 5 pasi simpli iti poti aduce siteul tau la noi

Nu esti inca hotarat si ai nevoie de mai multe informatii pentru transfer sau site-ul tau are nevoie de o infrastructura speciala?

Contacteaza-ne si sigur vom gasi o solutie impreuna!