Acest design uimitor si profesionist al Magazinului Online iti ofera posibilitatea de a te promova si de a-ti vinde Online produsele tale. Impresioneaza-ti vizitatorii si potentialii clienti cu acest design indraznet si modern.

Beneficiezi de performante uimitoare obtinand timpi rapizi de incarcare a paginilor website-ului prin pachetele de WP Boost Speed, incepand de la 50 de utilizatori si pana la 250 de utilizatori online si concurenti, reprezentand o capacitate de la 1,3 milioane clickuri pe zi pana la 6,5 ​​milioane de clickuri pe zi.

Solutia MyDigitalStart te va ajuta sa iti incepi prezenta online, livrand un site WordPress complet functional in mai putin de 30 de minute. Platforma WordPress impreuna cu plugin-urile si configuratiile de baza asigura utilitate si flexibilitate maxima, deoarece poti incepe sa actualizezi sablonul cu propriul continut, imediat dupa activarea serviciului. Ai control complet asupra elementelor grafice si de design ale website-ului tau de WordPress in doar cateva minute, iar trecerea de la nivelul de schita la un website-ul complet functional se realizeaza intr-un timp mult mai scurt.

Startul tau in lumea digitala nu trebuie sa fie doar rapid ci si foarte prietenos! La fiecare achizitie beneficiezi de 1 ora de consiliere gratuita realizata impreuna cu experti in mediul Online, pentru a te ajuta sa profiti la maxim de serviciile achizitionate, iar daca ai nevoie de ajutor suplimentar, iti stam la dispozitie. Pachetele de asistenta tehnica sunt competitive, flexibile si sunt organizate in asistenta initiala sau asistenta recurenta, in functie de dorinta si specificul tau.

Verifica si sectiunea “Afla Cum Functioneaza” pentru a putea intelge mai bine care este procesul de achitizie pentru aceasta optiune.

 

Noul tau Magazin Online este construit pe renumita platforma WordPress impreuna cu pluginurile esentiale Premium care te ajuta sa benficiezi la maxim de serviciile tale.

 • WordPress
 • Woocommerce – O platforma de E- Commerce pupulara care te ajuta sa vinzi orice intr-un mod estetic si rapid.
 • Astra Theme by Brainstorm Force

  Astra este o tema rapid, complet personalizabila si frumoaza potrivita pentru un blog, un website de portofoliu personal, website de afaceri si magazin online. Este foarte rapid (ocupa mai putin de 50KB pe frontend) si ofera o viteza de neegalat. Construit cu SEO in minte, Astra vine cu codul schema.org integrat si este de tip Native AMP ready astfel incat  motoarele de cautare iti for indexa website-ul tau foarte repede. Acesta ofera functii si templateuri speciale, astfel incat sa functioneze perfect cu toate software-urile de construit website-uri precum Elementor, Beaver Builder, Visual Composer, SiteOrigin, Divi, etc. Alte caracteristici specifice sunt urmatoarele # WooCommerce Ready # Responsive # RTL & Translation Ready # Extendible with premium addons # Regularly updated # Designed, Developed, Maintained & Supported by Brainstorm Force. Cauti o tema perfecta pentru website-ul tau ? Nu este cazul sa cauti mai departe, intrucat Astra este rapid, complet si personalizabil, dar si pregatit sa suporte WooCommerce – Addon-ul de Magazin Online, utilizat in construirea oricarei tip sau tema de website.

 • Astra Premium Sites  – Acest plugin este un add-on pentru Astra WordPress Theme. Acesta ofera o librarie de teme gata la cheie, template-uri care se pot importa cu mare usurinta.
 • Astra Pro – Acest plugin este un add-on pentru Astra WordPress Theme. Acesta ofera functii si functionalitati Premium extinse care imbunatatesc experienta si tematica de design.
 • Elementor – Este unul dintre cele mai avansate utilitare de constructii pagini de web. Puteti sa realizati website-uri foarte performante si care sa ofere o incarcare foarte rapida. Este usor de adaptat si acomodeaza modificarea oricarei teme, template, pagina sau desing.
 • Ultimate Addons for Elementor – Ultimate Addons este o extensie Premium pentru Elementor carea adauga 30+ widget-uri si functioneaza cu oricare pachet de tema Elementor (fie el gratuit sau profesional). Il poti utiliza cu oricare tema de WordPress.
 • WP Portfolio – Afiseaza usor un portofoliu de website-uri Astra Starter Sites dar si extensiile incluse in acestea.
 • Wordfence Security – Wordfence Security – Anti-virus, Firewall and Malware Scan
 • Redis Object Cache – O tehnologie de backend object-caching persistenta in RAM care ofera functii si suport pentru extensii si software ca Predis, PhpRedis, HHVM, replicare, clustering dar si WP-CLI.
 • WPForms Lite – Extensie de formular de tip WordPress foarte prietenos si pentru incepatori. Utilizarea acestuia se realizeaza cu Drag & Drop din constructor pentru realizarea formulare de tip WordPress.
 • WooCommerce 2Checkout Payment Gateway Free – 2Checkout este un serviciu Online de Plata pentru WooCommerce care faciliteaza tranzactionarea online a platilor prin procesatorul 2Checkout
 • WooCommerce PayPal Checkout Gateway – Un procesator de plata pentru platile realizate prin PayPal
 • Amazon Pay WooCommerce payment gateway – Procesatorul de plata bazat pe platforma Amazon Pay Faciliteaza platile de tip unice, abonamente, recurente sau rambursare.

Iti punem la dispozitie optiuni care sa te asigure ca magazinul tau va arata si va functiona impecabil. Cu optiunea de SEO lasi competitia in spate si iti cresti vizibilitatea in motoarele de cautare.

 • Configurare initiala website – 30€/luna
 • Mentenanta website – 100€/luna
 • Optimizare SEO – 350€/luna
Digital Start
Beneficiile tale

Magazin Online Configurabil

Magazin Online cu un design construit pe celebra platforma WordPress impreuna cu WooCoommerce

Spatiu Magazin Online necontorizat

Trafic Magazin Online necontorizat

Cloudflare CDN Inclus

Beneficiezi de o incarcare mai rapida a website-ului tau folosind tehnologia de caching CloudFlare.

Platforma avansata de caching

Platforma avansata de Object-Caching bazata pe tehnologia Redis.

Certificat SSL Inclus

Obtine increderea vizitatorilor website-ului tau prin securizarea acestuia si prezentarea la accesare a unei conexiuni de http securizate. Avand acest certificat instalat pe domeniul tau, faciliteaza si o mai buna indexare in cautarile din Google. Certificatul SSL este instalat si reinnoit automat. Nu ai de ce sa iti faci griji, ne ocupa doar noi.

Backup zilnic al Magazinului Online

Backup total al Magazinului Online timp de ultimile 30 de zile.

E-mail personalizat pe domeniul tau

Solutie de e-mail profesionala, in care garantam livrarea in Inbox a mesajelor trimise, scanarea cu antivirus si protectie avansata impotriva primirii de mesaje de tip SPAM pe domeniul tau.

Spatiul de e-mail inclus este 10GB, iar spatiul suplimentar este taxat cu 0.25 EUR/GB plus TVA. Asemenea, sistemul ofera configurare automata pentru clientii de e-mail de tip Outlook sau Thunderbird.

Transfer gratuit al e-mailurilor tale existente

Transfer gratuit al mesajelor tale de e-mail de la alti furnizori publici de e-mail, cum sunt serviciile GoogleMail sau YahooMail, la noile dvs. adrese de pe domeniul propriu. Accesati transfermailbox.com pentru a transfera gratuit, continutul e-mailurilor dvs. existente.

Stocare Fisiere in Cloud Privat

Ai posibilitatea de a iti lucra documentele tale online, de pe oricare dispozitiv, imediat dupa achizitia serviciului. Nu este necesar sa ai software din suita de Office instalat pe aceste dispozitive. Trebuie doar sa te loghezi cu contul tau in sectiunea de Stocare a Fisierelor in Cloud-ul Privat si esti gata de treaba, oriunde te-ai afla !

Asistenta solutie

Asistenta pentru o functionare perfecta a serviciilor tale de e-mail si stocare fisiere intr-o platforma colaborativa.

1 Ora Asistenta Tehnica inclusa

Solutia ta DigitalStart nu este doar rapida, dar si prietenoasa. Cu fiecare comanda realizata, iti oferim 1 (una) ora Gratuita de Asistenta Tehnica, ora in care vei discuta cu un specialist online despre proiectul tau.