Magazin Online WooC Vanilla

Nicioadata nu a fost mai usor sa ai un magazin online cu WordPress si WooCommerce. Preia controlul asupra design-ului website-ului tau WordPress si publica produse in doar cateva minute. Comanda pachetul Vanilla Magazin Online WooC pentru a beneficia de o instalare stock de WordPress + WooCommerce  alaturi de o suita de plugin-uri utile pentru securitate, interactiunile cu clientii si procesatori populari de plati online. Tranzitia de la schita la website finalizat nu a fost niciodata mai rapida ca acum

 

Nicioadata nu a fost mai usor sa creezi pagini web sau website-uri cu WordPress. Preia controlul asupra design-ului website-ului tau WordPress in doar cateva minute. Comanda pachetul Vanilla WP Website pentru  a beneficia de o instalare stock de WordPress alaturi de o suita de plugin-uri utile pentru securitate si interactiunile cu clientii. Tranzitia de la schita la website finalizat nu a fost niciodata mai rapida ca acum.

Beneficiezi de performante uimitoare obtinand timpi rapizi de incarcare a paginilor website-ului prin pachetele de WP Boost Speed, incepand de la 50 de utilizatori online si pana la 250 de utilizatori online si concurenti, reprezentand o capacitate de la 1,3 milioane accesari pe zi pana la 6,5 ​​milioane de accesari pe zi.

Solutia My Digital Start te va ajuta sa iti incepi prezenta online, livrand un site WordPress complet functional in mai putin de 30 de minute. Platforma WordPress impreuna cu plugin-urile si configuratiile de baza asigura utilitate si flexibilitate maxima, deoarece poti incepe sa actualizezi sablonul cu propriul continut, imediat dupa activarea serviciului.

Startul tau in lumea digitala nu trebuie sa fie doar rapid ci si foarte prietenos! La fiecare achizitie beneficiezi de o ora de consiliere gratuita realizata impreuna cu experti in mediul Online, pentru a te ajuta sa profiti la maxim de serviciile achizitionate, iar daca ai nevoie de ajutor suplimentar, iti stam la dispozitie. Pachetele de asistenta tehnica sunt competitive, flexibile si sunt organizate in asistenta initiala sau asistenta recurenta, in functie de dorinta si specificul tau.

Verifica si sectiunea “Afla Cum Functioneaza” pentru a putea intelge mai bine care este procesul de achitizie pentru acest serviciu.

Digital Start
Beneficiile tale

Magazin Online Standard

Magazin Online cu un design construit pe celebra platforma WordPress impreuna cu WooCoommerce

Spatiu Magazin Online necontorizat

Trafic Magazin Online necontorizat

CloudFlare CDN Inclus

Beneficiezi de o incarcare mai rapida a website-ului tau folosind tehnologia de caching CloudFlare.

Platforma avansata de caching

Platforma avansata de Object-Caching bazata pe tehnologia Redis.

Certificat SSL Inclus

Obtine increderea vizitatorilor website-ului tau prin securizarea acestuia si prezentarea la accesare a unei conexiuni de http securizate. Avand acest certificat instalat pe domeniul tau, faciliteaza si o mai buna indexare in cautarile din Google. Certificatul SSL este instalat si reinnoit automat. Nu ai de ce sa iti faci griji, ne ocupa doar noi.

Backup zilnic al Magazinului Online

Backup total, automat, al Magazinului Online pentru ultimile 30 de zile.

Adrese e-mail personalizate pe domeniul tau

Solutie de e-mail profesionala, in care garantam livrarea in Inbox a mesajelor trimise, scanarea cu antivirus si protectie avansata impotriva primirii de mesaje de tip SPAM pe domeniul tau. Spatiul de e-mail inclus este 5GB, iar spatiul suplimentar este taxat cu 0.25 EUR/GB plus TVA. Asemenea, sistemul ofera configurare automata pentru clientii de e-mail de tip Outlook sau Thunderbird.

Transfer gratuit al e-mailurilor tale existente

Transfer gratuit al mesajelor tale de e-mail de la alti furnizori publici de e-mail, cum sunt serviciile GoogleMail sau YahooMail, la noile tale adrese de pe domeniul propriu. Acceseaza transfermailbox.com pentru a transfera gratuit, continutul e-mailurilor tale existente.

Stocare Fisiere in Cloud Privat

Ai posibilitatea de a iti lucra documentele tale online, de pe oricare dispozitiv, imediat dupa achizitia serviciului. Nu este necesar sa ai software din suita de Office instalat pe aceste dispozitive. Trebuie doar sa te loghezi cu contul tau in sectiunea de Stocare a Fisierelor in Cloud-ul Privat si esti gata de treaba, oriunde te-ai afla !

Asistenta solutie

Asistenta pentru o functionare perfecta a serviciilor tale de e-mail si stocare fisiere intr-o platforma colaborativa.

1 Ora Asistenta Tehnica Inclusa

Startul tau digital nu este doar rapid, ci si prietenos! Cu fiecare comanda finalizata, iti oferim o ora Gratuit de Asistenta Tehnica, ora in care vei discuta cu un specialist online despre proiectul tau.